Sunday, December 4, 2011

ingat balik :')


tadi tengok-2 gambar masa kecil, sekolah rendah dan gambar-2 masa form 1 - form 4, tak sangka tahun depan aku ambil SPM dan last year sekolah :') rasa macam cepat jea tinggalkan sekolah, banyak kenangan kan? kenangan gaduh dengan orang yang tak sangka aku baik dengan dea sekarang :') kenangan kena baling buku dengan cikgu sejarah, sampai sekarang aku ingat dea, CIKGU SUHAILAH. jadi pengawas sekolah, jadi captain bola baling, aisshhhh ==' yang paling aku tak dapat lupakan, aku menangis time fight bola baling dengan one school neh then, aku menangis sebab seri :D HAHA. bola jaring jangan cakap, tak pernah menang :D kenal dengan 'Raja Mohd Mukhriz' <3 i think its first love, mane entahh dea sekarang kan? :') haa, pasal result akademik aku, jangan lahh cakap, lulus punn okay koddd :D kejap, nak gigit kuku, HAHA... bila cuti lama rasa bosann jea tunggu bila lah nak naik sekolah tapi time dahh naik sekolah, rasa bosann plak pegi sekolah :D rasa nak menangis jea bila kenang balik :')

Here more gossippp :P