Sunday, August 14, 2011

Andai Itu Ditakdirkan ....

GREETINGs, 

hello, qies in the house :D , okay-okay. sekarang aku kan dah form 4, aku dapat kelas sains dulu then aku nak tukar akaun. dapat! mase tuh dah ucap 'ALHAMDULILLAH' dah :) aku ingat akaun neh senang, wahh. macam lagi susah dari sains jea? kerja kursus akaun bukan main susah lagi! aku tak tahu langsung nak buat ape ek --' nak tiru tak bule, mase cikgu bagi sampai naik raya jea, uhukk uhukk, ape aku nak buat? nak buat group disscussion? budak neh nak kew? dorang macam main2 jea buat. aduhhh! suruh bie aku? dea kelas sains. okay FINE --' kbaii .

Here more gossippp :P