Friday, December 16, 2011

penat tau?

 harinie keluar pkul 8 pagi balek pukul 9 malam, memang terbaikkk :D tadi mule-2 pergi UNITAR teman kak pika neh hanta last assignment dea then, pergi midvalley, tengok movie 'ALVIN AND THE CHIPMUNKS 3' macam budak kecik kan kite? haha. sementara tunggu movie start, pegi shopping, mule-2 ingat nak beli baju ala-2 korea tuh tapiiii bajunye tak lawa plak dekat shop tuh, aissshhh, last-2 beli neh jea 




tak selawa barang korang semua :P

Here more gossippp :P