Wednesday, December 14, 2011

today schedule and something shitt =='

well hello :)
harinie pecah rekod bangun pukul 12, entah apehal lahh kan? HAHA. bangun terus mandi then, breakfast or should i call it 'lunch'? HAHA, disebabkan qies cakap semalam nak makan pancake mcd, dahh aunty qies buatkan, aunty cakap aunty buat lagii besstttttt :D entahlah, taktahu mane yang sedap, qies tak makan lagi pun pancake mcd tuh, kuang-2 :D tadi aunty buat nasi goreng jgak. qies makan nasi goreng dgan pancake tuh sekali, pancake tuh qies buat macam telur makan dgan nasi, hahah. em, lepastuh tengok tv, tidur balekk, haha. petang keluar pegi beli barang. OKAY! nak cerita neh, aunty bawak lahh pergi 7eleven, qies belilahh biskut sume, junk food lahh kan, time na bayar tuh qies tanya lahh cashier tuh berapa ringgit semua, qies tak berapa dengar dea cakap berapa, lelaki tapi slow jea suara dea then, qies tanya dea balek berapa ringgit semua neh, tk dengarlahh, dea boleh pulak ckap '7.400000000seeeennnnnnnn lahhhhhhhhh' ! kepala hotakkkk kau? qies neh customer, bukan orang buat salah, bangang betul, bersabar jea tadi, nasib qies neh tak sebarang jea kalau nak sound. aishh =='

Here more gossippp :P